QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Èxit de públic al Dijous Llarder, la gran festa d’Osona Cuina

Des del col·lectiu calculen que durant la jornada s’han venut entre 3.000 i 3.500 entrepans

“És la festa major de la comarca”. Així de contundent i amb aquestes paraules el cuiner osonenc, Nandu Jubany, definia la gran festa d’Osona Cuina: el Dijous Llarder. Un any més s’ha tornat a desplegar a la plaça Major de Vic. L’ha presidit, com no podia ser d’altra manera, el porc que des d’ahir a les set de la tarda rosteix a foc lent en aquestes graelles de gran format.

A pocs metres del gran protagonista de la jornada s’hi desplegava un altre dels clàssics del dia: el concurs de truites. I ho ha fet amb un jurat de luxe que han format la cuinera Maria Nicolau, el xocolater Lluc Crusellas i l’estrella de la jornada, la iaia Angeleta, que en declaracions a EL 9 TV explicava com ha de ser, pel seu gust, la truita perfecta.

S’hi ha aproximat força la proposta que hi ha presentat l’Octavio, que avui s’estrenava com a concursant. Ha optat per la fórmula clàssica de truita de patates i ceba, amb un toc especial:

Pels volts de les dotze del migdia els cuiners d’Osona Cuina despenjaven el porc per començar a servir els milers d’entrepans que s’han servit a la plaça durant tot el dia.

Uns minuts més tard els pronòstics es començaven a complir a les llargues cues que s’han format a les carpes on el de porc rostit es convertia en l’entrepà més buscat.

A banda del plat estrella, durant tot el dia també s’han servit entrepans de botifarra, de cansalada, de botifarra negra i un altre dels clàssics: de canelons. Les postres han anat a càrrec del col·lectiu Taula Dolça.

LA PREGUNTA

Com creu que evolucionarà la crisi política a Espanya?

En aquesta enquesta han votat 146 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't