Investigadors del Museu La Tela, de Granollers, entren en un programa d’investigació europeu sobre ratpenats

El projecte Cooperació Europea en Ciència i Tecnologia (COST) treballarà per definir una xarxa europea de seguiment dels ratpenats per conèixer com els afecta el canvi climàtic i els canvis que aquest causa al paisatge i el clima


06/02/2019
Granollers

El Museu de Ciències Naturals de Granollers ha entrat en un dels programes de Cooperació Europea en Ciència i Tecnologia (COST) que aplega 48 investigadors de 15 països d’Europa, Israel i Sud-Àfrica i que treballa per fer un seguiment dels ratpenats per poder veure com els afecten els canvis de clima i paisatge i quines accions cal fer per protegir-los.

El projecte es treballarà des d’ara fins a l’any 2022. Durant aquest període l’equip d’investigadors de Granollers participarà en la presa de decisions relacionades amb tecnologia, conservació i gestió de les poblacions de ratpenats pels propers deu anys.

L’equip liderat pel doctor Carles Flaquer participarà ja en la primera reunió del grup que es farà a Brussel·les i que aplegarà a tots els investigadors que hi participen. Servirà per decidir les accions que es posaran en marxa. La participació en aquest programa permetrà col·laborar amb universitats de diversos països i també amb museus i institucions nacionals de primera línia.

Des del Museu de Ciències Naturals de Granollers, es proposarà que la xarxa de seguiment dels quiròpters a nivell europeu segueixi el model de treball que es fa a Catalunya. També oferiran el Museu de Granollers per acollir un congrés sobre la matèria.

 

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 896 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't