El Consell Comarcal obre el procés per trobar l’empresa que reformi els antics jutjats de Granollers

L’empresa haurà de redactar el projecte i fer la primera part de les obres de reforma de l’edifici dels antics jutjats de l’avinguda del Parc

El 9 Nou
28/11/2022
Granollers

El ple del Consell Comarcal va aprovar dimecres passat la licitació del contracte mixt per a la primera fase de la reforma dels antics jutjats de Granollers, situat a l’avinguda del Parc, que serà la futura seu de l’ens comarcal. Arriba poc després d’haver aprovat l’avantprojecte.

El contracte inclou dues parts: la primera, de redacció dels projectes bàsic i executiu, inclosos tots els treballs preliminars, que es preveu dur a terme durant l’any vinent; i la segona, que contempla l’execució de les obres en un termini de 18 mesos.

El pressupost de licitació és de 2.083.277 euros i el termini de presentació d’ofertes finalitza el 21 de desembre.

Aquesta primera fase consistirà en la rehabilitació estructural de l’edifici, la construcció d’una nova planta i d’una nova escala exterior d’evacuació, la retirada interior d’instal·lacions i elements obsolets, la preparació d’instal·lacions i els treballs preliminars necessaris per a la redacció del projecte.

L’avantprojecte també preveu la necessitat d’incorporar criteris ambientals i d’eficiència energètica a l’obra. L’aprovació de la licitació es va incorporar d’urgència a l’ordre del dia del ple i va comptar amb el suport de tots els grups polítics menys de Ciutadans, que es va abstenir.

L’edifici dels antics jutjats es va construir entre 1970 i 1974, i té una superfície de 2.768 metres quadrats distribuïts en cinc plantes i una sota coberta. El projecte de reforma, que es farà per fases segons finançament, preveu la construcció d’una nova planta sobre l’edifici existent.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 60 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't