Joan Castaño (PSC) deixa l’Ajuntament de Sant Celoni un any després de tornar-hi

L’exalcalde va deixar l’alcaldia l’any 2015 i, uns mesos després, va deixar l’Ajuntament des de 35 anys de trajectòria política

El fins ara regidor de govern i exalcalde de Sant Celoni Joan Castaño va comunicar dijous que deixa l’Ajuntament després de tornar-hi ara fa un any, quan el PSC va recuperar l’alcaldia amb Eduard Vallhonesta, després d’un pacte de govern amb l’Alternativa, integrat per la CUP. Castaño va anar de número 2 de la llista socialista.

Durant aquest temps, Joan Castaño havia ocupat el Comissionat d’Eficiència i Recursos, on aportava el seu bagatge en la gestió de l’administració pública. En la seva intervenció al ple de dijous, on va comunicar la renúncia, Castaño va explicar que deixa el càrrec per cuidar-se.

“Estic en un moment de la meva vida que el meu cos em demana que em cuidi més d’ell, el mimi, el tracti i el vigili. La meva família em demana que dediqui molt més temps a la meva salut”, va dir, emocionat.

Nascut el 1951, Joan Castaño es va formar com a analista de laboratori i va treballar molts anys en una empresa química del municipi. El 1979 va entrar com a regidor del PSC a l’Ajuntament i a partir del 1989 va ocupar el càrrec d’alcalde. La seva primera etapa al capdavant de l’Ajuntament va acabar el 2007. El 2011 va tornar a recuperar l’alcaldia fins al 2015. El 2016 va deixar l’acta de regidor.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 538 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't