El PSC es manté com la força amb més consellers al Consell Comarcal

El PSC obté 11 dels 33 representants, els mateixos que tenia fins ara. ERC i Junts empaten amb vuit.


29/05/2023
Granollers

El PSC és la formació política que ha aconseguit més representants al ple del Consell Comarcal del Vallès Oriental, d’acord amb els resultats obtinguts a les eleccions municipals d’aquest diumenge.

Els socialistes han assolit un total d’11 membres, els mateixos que ha tingut en el mandat anterior, del total de 33 representants que configuren el ple. ERC en perd 3, passant d’11 a 8, Junts passa de 6 a 8 i En Comú Guanyem augmenta de 2 a 3.

En darrer terme, la CUP, el PP i Vox obtenen un representant cada un. Cs, que fins ara gaudia de 2 representants al plenari, es queda sense representació.

La constitució del nou plenari, actualment presidit per l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, es durà a terme el proper mes de juliol.

Les municipals de 2023

Les eleccions d’aquest 28-M al Vallès Oriental ha provocat tombs en municipis com la Garriga, Cardedeu o l’Ametlla però també han consolidat alguns alcaldes. En algun cas, reforçant la majoria. En d’altres, alcaldes han guanyat però han perdut el domini dels plens i hauran de pactar. El PSC guanya en vots i regidors al Vallès Oriental.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 353 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't