El cuiner de Granollers Fermí Puig es jubila i, segons ha pogut saber EL 9 NOU de fonts properes al xef, la societat propietària del restaurant estudia la viabilitat futura del restaurant a Barcelona que Puig va obrir fa 11 anys, després de tancar la seva etapa al Drolma de l’Hotel Majestic. La jubilació de Puig l’ha anunciada aquest dimarts Alfred Romagosa, amb qui ha compartit la gestió del restaurant, en declaracions a Rac 1. El restaurant faria l’últim servei a finals de maig i durant aquest mes, segons Romagosa, farà un menú d’homenatge amb alguns dels grans èxits de la seva carrera.
Fermi Puig, de 65 anys, es va iniciar al món de la cuina al restaurant que regentava Montse Guillén a Barcelona. Més tard es va formar en diferents restaurants, entre els quals El Bulli i va acabar fent el salt a l’Hotel Majestic on va iniciar el projecte del Drolma. L’any 2002 va guanyar una estrella Michelin.
Llibres
A més de cuiner, Fermí Puig també es divulgador gastronòmic i ha tret diversos llibres sobre la seva cuina. L’any 2009 va publicar Cuinetes, un recull de receptes que compartia amb Jordi Basté al programa El Món a Rac1.
Dos anys després, Fermí Puig, va publicar Més cuinetes i l’any 2019 va publica La pilota, a l’olla, un altre recull de receptes que comptava amb textos de diferents personalitats com José Antich, Tatxo Benet o el mateix Jordi Basté.
{{ comment.text }}