La rillette de vedella amb tòfona del restaurant Baena de Canovelles va ser un dels tres plats finalistes del primer premi Laumont a la Millor Recepta amb Tòfona Negra de 2023, que es va lliurar a la fira Trufforum de Vic. Es tracta d’una peça amb forma de xocolatina Mars, amb la vedella i la tòfona negra com a ingredients bàsics i recoberta amb una capa de xocolata i mantega.
“Un reconeixement com aquest sempre és benvingut, perquè premia la feina feta i perquè ens ajuda a donar-nos a conèixer una mica més”, apuntava el xef de Baena, Miquel Vila, en declaracions a EL 9 NOU.
Al concurs s’hi van presentar un total de 40 receptes fetes per restaurants d’arreu de l’Estat espanyol. El guanyador va ser el restaurant Lillas Pastia d’Osca, pel seu fals calçot amb caramel de taronja i nata doble trufada. L’altre finalista va ser el restaurant Cancook de Saragossa.
{{ comment.text }}