Crònica del viatge del Fraikin BM Granollers a Gummersbach (6)

Després de l’entrenament, cinc minuts justos de viatge en autocar i cap a l’hotel a sopar. Al bufet, arròs, peix, verdures, macedònia i iogurt. I després, temps lliure abans de retirar-se a descansar: demà ha de ser un gran dia.


El 9 Nou
22/05/2010

Havent sopat, la majoria dels jugadors s’agrupen a la terrassa exterior de l’hotel (durant el dia ha fet una temperatura molt agradable, però ara fa fresca i una jaqueta s’agraeix). A fer una (subratllo: una) cervesa, xerrar i trencar-se de riure, altre cop amb Juan Andreu com a gran animador.

En una altra taula hi ha els periodistes i a l’altra, els directius. Hi ha realment molt bon ambient, i un company de la premsa me’l compara amb d’altres experiències que ha tingut en concentracions d’equip: la companyonia, senzillesa i proximitat de la plantilla i els tècnics del Fraikin és a anys llum del divisme i la pedanteria d’altres vestidors. Realment, dóna gust treballar amb aquesta colla.

Una mica de crònica rosa: poc després, comencen a arribar les nòvies i esposes i jugadors com Àlvaro Ferrer, Nicklas Grundsten, Salva Puig, Manel Pérez i Raúl Campos els dónen la benvinguda que pertoca. Hi ha animació, conyes i distensió. Segurament m’equivoco, però decideixo quedar-me a l’hotel: dubto que trobi en tota la ciutat un millor ambient en què seure tranquil·lament a beure una cervesa (subratllo: una).

Mica en mica, els jugadors i la resta de membres de l’expedició es van retirant a les habitacions. Ha estat un dia llarg i toca reposar i somniar: somniar ben fort.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 885 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't