El Fraikin, a la Final a Quatre per la porta gran

El Fraikin BM Granollers va tornar a fer una exhibició, dimecres a Gijón, i va esclafar el Juanfersa a domicili (13-27), en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. Així, els vallesans passen a la Final a Quatre, el 3 i 4 de maig, en què es trobaran amb Barça, Anaitasuna i Huesca.

06/03/2014

Si d’entrada als asturians ja els era difícil remuntar els vuit gols de desavantatge del partit d’anada, el 9-13 desfavorable al descans ja els va fer quasi llançar la tovallola. Així, el tècnic del Juanfersa, Alberto Suárez, va pensar més en el trascendental partit de lliga d’aquest dissabte (contra el Frigoríficos Morrazo, rival directe per la permanència) i va fer moltes rotacions i va donar minuts a jugadors joves.

LA CRÒNICA MÉS COMPLETA DEL PARTIT I LES REACCIONS DELS PROTAGONISTES, AQUEST DIVENDRES A EL 9 NOU

En aquesta enquesta han votat 865 persones.