El Fraikin torna a la competició amb una victòria que el manté al segon lloc

El Fraikin afrontava divendres un partit trampa per reprendre la dinàmica competitiva, després d’una llarga aturada per Nadal i per l’Europeu de Dinamarca, i va passar la prova amb nota. Els de Toni Garcia van imposar-se al BM Aragón per vuit gols de diferència (27-19) i es mantenen en el segon lloc.

01/02/2014

L’equip aragonès arribava al partit immers en una gran crisi interna que l’ha deixat totalment en quadre. Tan sols cinc jugadors es mantenen en un equip amb molts problemes econòmics i l’entrenador Mariano Ortega, va haver de completar la plantilla fins als 12 mínims amb joves del planter. Malgrat tots aquests problemes, l’equip va lluitar de principi a fi i només als últims deu minuts van baixar els braços davant la superioritat granollerina.

Els veterans Asier Antonio i Demetrio Lozano i el porter Jorge Gómez van ser els que van portar el pes del seu equip durant bona part de la primera meitat i el començament de la segona. Van mantenir el partit equilibrat fins l’empat a tres del minut deu però, amb la primera estirada dels de Toni Garcia, el partit se’ls va posar coll amunt. Tot i la voluntat que hi van posar el Fraikin va començar a imposar la seva bona defensa i de nou l’encert de Matías Schulz sota els pals -49% d’encert- i la diferència va anar eixamplant-se.

L’equip granollerí va arribar al descans amb un marge de sis gols (13-7) que es va mantenir més o menys estable durant bona part de la segona meitat fins que, amb un parcial de 5 a 0, van acabar de sentenciar la victòria. Toni Garcia, als últims cinc minuts, va fer debutar a l’Asobal el porter del Primera Estatal Gerard Forns per donar una mica de descans a Schulz davant la lesió de Pol Sastre.