El KH-7 BM Granollers espera el Valladolid per accedir a una nova final de la Copa de la Reina

Les jugadores que entrena Robert Cuesta s’imposen en els quarts de final a l’Elda Prestigio (31-27)

El KH-7 BM Granollers té aquest dissabte l’oportunitat d’accedir a la segona final consecutiva de la Copa de la Reina. Les jugadores vallesanes han aconseguit una plaça per a la semifinal després d’imposar-se a l’Elda Prestigio (31-27). El Caja Rural Aula Valladolid serà, dissabte a la tarda, l’últim rival per a una plaça a la final. El partit es disputa, com tota la competició, a Sant Sebastià i començarà a 2/4 de 5 de la tarda.

L‘equip vallesà s’ha imposat divendres a l’Elda Prestigio en un partit marcat per la igualtat. Amb uns primers compassos de constants empats i diferències mínimes, el Granollers ha començat a prendre una distància en el marcador que ha acabat sent determinant. Els dos gols de diferència al descans han estat un bagatge suficient per gestionar el segon temps amb solvència defensiva i bones sortides al contraatac.

La capitana, Martina Capdevila, amb set gols, Ona Vila, amb sis, i Ester Somaza, amb cinc i considerada la jugadora més valuosa del partit, han estat les màximes golejadores del bàndol vallesà. Ara, espera el Valladolid, que ha superat el Porriño en el seu partit de quarts. Tot i anar tot el partit per davant, les castellanes van patir per l’intent de remuntada final de les galleges (24-26, resultat final). Un gol de l’exjugadora del KH-7 BM Granollers Carmen Prelchi havia posat el Porriño a un gol en l’últim minut, però les castellanes no van fallar en el seu atac posterior.

Últim precedent recent i negatiu

L’Aula Caja Rural Valladolid és, precisament, l’equip contra el qual el KH7-7 BM Granollers està disputant una de les places de la cinquena a la vuitena posició a la Lliga Guerreras Iberdrola. En partit el disputat la primera eliminatòria d’aquest play off al Palau d’Esports, el Valladolid va guanyar clarament. Va ser la setmana passada (27-34). Sí que hi ha, en canvi, un precedent de victòria del KH-7 BM Granollers en la lliga regular.

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 242 persones.