Un gol al darrer alè de Ferran Solé classifica al BM Granollers per a la fase de grups a la copa EHF

Un gol de Ferran Solé al darrer alè del partit de tornada de la tercera ronda de la copa EHF que ha enfrontat al BM Granollers amb l’Sporting Club de Portugal ha permès als vallesans capgirar l’eliminatòria i obtenir la classificació per a la fase de grups d’aquesta competició.

01/12/2014

L’encert de Ferran Solé al límit del temps de joc ha donat al Fraikin BM Granollers el passaport per jugar la fase de grups de la copa EHF. El gol de Solé ha posat el 25-23 al marcador i ha permès als vallesans capgirar l’eliminatòria i remuntar els dos gols de desavantatge que arrossegaven del partit de l’anada a Lisboa (27-25). El fet d’haver encaixat menys gols a casa ha donat el passaport al Fraikin.

El gol de Ferran Solé ha culminat una remuntada en una eliminatòria que semblava perduda a pocs minuts del final quan l’Sporting Club de Portugal anava per davant en el marcador. Però un parcial final de 7-2 ha permès al Fraikin un miracle que semblava impossible.

A la primera part, el BM Granollers ha anat de menys a més i ha arribat al descans amb tres gols d’avantatge (12-9). A la represa, però, l’Sporting ha aconseguit capgirar el resultat i col·locar-se per davant en el marcador.