EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El taradellenc Francesc Homs sona com a nou conseller d’Interior del govern d’Artur Mas

Francesc Homs podria ser el conseller d’Interior del nou govern d’Artur Mas. Ho publica el diari ‘Ara’ a la portada de l’edició d’avui. En pàgines interiors, també apunta que podria tenir Interior o bé Presidència.


El 9 Nou
29/11/2010

La seva trajectòria dels últims anys i la implicació que té amb el partit fan que Francesc Homs (Vic, 1969) tingués assegurat l’escó que ocupa des de l’any 2003 sense cap mena de dubte. La seva posició al número 13 de la llista de CiU per Barcelona ho posava en evidència.

Llicenciat en Dret, veí de Taradell, casat i pare de dues nenes, Homs és un home de plena confiança del president de la federació de CiU, Artur Mas, i ha acabat de demostrar la seva posició dominant en aquesta campanya, en què ha estat el coordinador del programa electoral. També ho evidencia a través del llibre ‘Dret a decidir. Estació concert’ (Ed. Base, Barcelona), que acaba de publicar, on recull el plantejament del seu partit i hi defineix el que ell considera que és un itinerari cap a la plena llibertat del poble català.

Però si per alguna cosa serà recordat Francesc Homs és pel seu protagonisme en la gestació de l’actual Estatut, aprovat en el mandat de Pasqual Maragall com a president. La seva participació es va considerar clau per desencallar les negociacions fins a elaborar el text definitiu.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't