EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La Mancomunitat La Plana triomfa

Dels primers 20 municipis catalans que reciclen millor n’hi ha 8 que són de la Mancomunitat La Plana


El 9 Nou
23/08/2016

Nota de prensa:

El passat 18 de juliol l’Agència de Residus de Catalunya va presentar les dades de recollida selectiva bruta per comarques i per municipis.

Sis comarques ja han assolit l’objectiu europeu per al 2020 de recollir la meitat dels residus municipals de forma selectiva. Entre aquestes sis comarques es troba Osona liderant el rànquing, amb un 60,35% de recollida selectiva, seguida per la Segarra, el Montsià, el Pallars Sobirà, el Moianès i finalment la Terra Alta.

Pel que fa a la qualitat de la recollida selectiva, un cop extrets els impropis (residus que no corresponen a la fracció on s’han dipositat) Osona continua encapçalant el rànquing, seguida per les comarques del Pallars Sobirà, la Terra Alta, la Segarra i l’Alt Urgell.

A nivell local cal destacar que dels primers 20 municipis osonencs que reciclen millor, 8 són de la Mancomunitat La Plana i tots per sobre d’un 79% en recollida selectiva bruta.

Aquests resultats són gràcies a la recollida porta a porta que es realitza a un 80% dels municipis de la Mancomunitat La Plana. Des de l’any 2000 es va apostar pel sistema porta a porta, que és el que assoleix uns resultats més bons.

Volem animar a seguir essent un exemple amb la recollida selectiva que, actualment, és de les millors que hi ha al país i, al mateix temps, agrair la col·laboració de tots els ciutadans implicats.

Àrea de Medi Ambient – Mancomunitat La Plana”

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't