Les Franqueses, Parets, Sant Celoni, Castellterçol, Llinars i Sant Fost opten a la setena convocatòria de la Llei de Barris

Les Franqueses, Parets, Sant Celoni, Llinars, Sant Fost i Castellterçol han aspiren a aconseguit subvencions dins de la nova convocatòria del pala de Barris. Aquesta és la setena convocatòria dels ajuts, que anteriorment han afavorit Granollers, Canovelles, Mollet, Sant Feliu o Caldes.

El 9 Nou
22/04/2010

Sis municipis de la comarca –Les Franqueses, Parets, Sant Celoni, Castellterçol, Llinars i Sant Fost– opten a la setena convocatòria de la Llei de Barris. En el cas de Les Franqueses, Parets i Sant Celoni, es vol aprofitar la convocatòria per rehabilitar els barris de Bellavista, el Barri antic i el nucli històric, respectivament. En aquesta convocatòria, la Generalitat destinarà 60 milions d’euros a donar entrada a nous municipis al programa ordinari de barris. L’administració ha rebut 20 projectes de 27 municipis, entre els quals els de les Franqueses, Parets i Sant Celoni.

D’altra banda, Castellterçol, Llinars i Sant Fost han presentat el seu programa per a la categoria de Viles ab Projectes, adreçada a municipis de menys de 10.000 habitants. Per a aquestes rehabilitacions la generalitat destinarà 30 milions d’euros i el percentatge de finançament serà de fins a un màxim del 75% del pressupost. Castellterçol espera poder reformar el Sot de la Cleda, Llinars vol rehabilitar el barri de l’Estació i Sant Fost, millorar el centre urbà.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 881 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't