EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Continuïtat a Balenyà amb un govern “amb dos lideratges” que “sempre trobem el punt d’acord”

Carles Valls (JxB) és investit sense sorpreses amb els vots del seu grup i els d’Units pel Poble

Després dels primers quatre anys a l’alcaldia, Carles Valls (Junts per Balenyà) havia superat la revàlida a les urnes. Aquest grup independent tornava a guanyar les eleccions i ho tenia tot de cara per liderar l’Ajuntament durant quatre anys més, tenint en compte també la bona entesa amb Units pel Poble, els que sota diferents sigles (CiU, Junts i ara Units) han estat els socis de govern dels independents en els darrers mandats. Ara bé, com que fins que el blat no és al sac i ben lligat, no va ser fins al moment d’escrutar els vots dels 11 regidors, dissabte, després de la constitució de l’Ajuntament, i rebre la vara de mans de la presidenta de la mesa d’edat, Mercè Mauri, que Valls va respirar i va començar a parlar encara amb la veu trencada.

Les primeres paraules van ser d’agraïment per als quatre regidors del mandat passat que deixen el consistori i acte seguit va donar la benvinguda als nous. Després d’un mandat marcat per les obres “del carrer més important del poble”, va dir Valls referint-se a la carretera de Ribes, ara és el torn d’“urbanitzar definitivament el Karibú” per fer-hi “una gran àrea de serveis” que inclouria des d’un nou consultori fins a pisos socials. Valls va assegurar que l’objectiu final del programa de govern són “les persones”.
El seu soci de govern, Oriol Usart, va parlar dels “dos lideratges amb maneres de fer diferents” que hi ha dins l’executiu, però que sempre “acabem trobant el punt d’acord”.

Josep Tió (Sumem), que continua a l’oposició tot i sumar un regidor més respecte al mandat passat, va assegurar que exerciran “una oposició constructiva i positiva basada en el control de l’acció de govern i seguint el nostre programa electoral”. També va assegurar que “des del minut zero mantindrem estesa la mà” al govern, malgrat que “fins i tot abans de les eleccions algun grup va posar línies vermelles per pactar amb nosaltres”. Finalment, David Soldevila, únic regidor d’ERC, es va oferir al govern per “demanar-nos el que no sapigueu o necessiteu”. Només va afegir que “espero que aquesta vegada ens escolteu una miqueta”.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 630 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't