EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Nou premi per al pastisser osonenc David Gil, ara com a millor Pastrychef de l’Estat

El premi el va recollir diumenge en una gala al Real Casino de Madrid i se suma a la llista de reconeixements que ja acumula

El 9 Nou
03/02/2024
Cantonigròs

El pastisser David Gil (Cantonigròs, 1990) es continua consolidant com un dels grans noms de la gastronomia dolça a escala nacional i internacional.

Diumenge a la nit va recollir a Madrid un dels Premis Montagud a l’excel·lència gastronòmica, que concedeix Montagud Editores a professionals del sector de tot l’Estat. En el seu cas, Gil va ser investit com el Millor Pastrychef d’aquesta edició.

El guardó, que es va lliurar al Real Casino de Madrid, reconeix el talent i una “creativitat desbordant” de Gil, i remarca una posada en pràctica de la seva feina “des d’un perspectiva multidisciplinària, amb precisió tècnica i amb el coneixement com a teló de fons”.

Aquests premis van ser el preàmbul d’una nova edició de la fira Madrid Fusion, que va tenir lloc de dilluns a dimecres, i a la qual Gil va participar com a ponent de la secció dolça, el Madrid Fusion Pastry.

Actualment, Gil és copropietari i director d’innovació de I+Desserts, amb seu a Barcelona, des d’on ofereixen al sector de la restauració i la indústria alimentària d’arreu del món el desenvolupament de nous productes, projectes i idees vinculades al món del dolç.

Format a l’Escola d’Hostaleria Hofmann i amb experiència als fogons de restaurants com Mugaritz, La Chassagnette, Michel Bras o Le Calandre, l’osonenc també va exercir, durant 10 anys, com a cap de creativitat i de pastisseria del Grup elBarri, d’Albert Adrià.

Aquests últims anys ha recollit nombrosos guardons, com el Trofeu Santapau al Millor Artesà Xocolater de l’Estat (2015) o el Premi Nacional de Gastronomia JRE en la categoria de pastisseria, també d’àmbit estatal (2019).

LA PREGUNTA

Aprova els primers cent dies de Salvador Illa com a president de la Generalitat?

En aquesta enquesta han votat 152 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't