QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Quiche d’espinacs

Aprèn com fer-la

La quiche d’espinacs, com altres varietats de quiche, té els seus orígens a França, però ja s’ha afiançat com un plat típic de tota la dieta mediterrània. Els espinacs combinen a la perfecció amb tot tipus de formatge. Aquesta n’és la recepta:

INGREDIENTS

Per a la base:

1 làmina de pasta brisa (casolana o comprada)

Per al farcit:

– 300 grams d’espinacs frescos (o congelats, ben escorreguts)
– 1 ceba mitjana
– 3 ous
– 200 ml de nata per cuinar
– 100 grams de formatge ratllat (emmental, gruyère o el que més t’agradi)
– Oli d’oliva verge extra
– Sal i pebre al gust
– Un polsim de nou moscada (opcional)

PREPARACIÓ

1. Preescalfa el forn a 180°C (dalt i baix).

2. Prepara la base: Estén la làmina de pasta brisa en un motlle per a quiches o pastissos, punxa el fons amb una forquilla i, si vols, cobreix-la amb llegums secs per evitar que pugi. Precuina-la durant 10 minuts.

3. Cuina els espinacs: En una paella amb una mica d’oli, sofregeix la ceba picada fins que estigui tendra. Afegeix-hi els espinacs i cuina’ls uns minuts fins que redueixin i perdin l’aigua.

4. Bat els ous i la nata en un bol, afegeix-hi sal, pebre i nou moscada. Incorpora-hi el formatge ratllat i, finalment, els espinacs saltats.

5. Aboca la barreja damunt de la base precuinada i distribueix-la bé.

6. Enforna-ho durant uns 30-35 minuts o fins que la superfície estigui daurada i el farcit qualli.

7. Deixa-ho refredar lleugerament abans de desemmotllar i servir.

LA PREGUNTA

Està a favor de l’ampliació de l’aeroport del Prat?

En aquesta enquesta han votat 294 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't