La plaça Major de Vic ja batega amb una edició del Dijous Llarder, la gran festa que organitza el col·lectiu Osona Cuina a la capital de la comarca, amb el porc de protagonista. A partir de primera hora del matí ja s’han començat a servir els primers entrepans de botifarra, cansalada i botifarra negra; i al migdia s’hi afegiran els de porc rostit Ral d’Avinyó, dels dos exemplars que s’han estat rostint al mig de la plaça durant tota la nit . Per dinar, moment que s’han format notables cues, també s’ha servit un arròs de morro i orella preparat al moment, així com un caneló elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hosteleria, que fa anys que col·laboren en l’esdeveniment.
També s’ha visualitzat la col·laboració d’Osona Cuina amb el col·lectiu Osona Terra, que s’han encarregat de posar el punt dolç servint els postres. La jornada s’allargarà fins a les 4 de la tarda.
A mig matí també també hi ha hagut la tercera edició del Concurs a la Millor Truita d’Osona, amb la victòria del cuiner vigatà Jaume Vinyals, del restaurant Qui Quiri Cuit.
{{ comment.text }}