Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El Forn Franquesa de Perafita celebra set dècades de dolçor

Nascut el 1952, el Forn Franquesa introdueix les xocolates als seus productes

Va néixer l’any 1952 com un petit forn de poble i 70 anys després s’ha fet un lloc en el sector a Catalunya, especialment per les seves coques. És el Forn Franquesa de Perafita, que coincidint amb l’aniversari amplia el ventall de productes i introdueix una gamma de xocolates. “Davant la insistència de molts clients de voler comprar la xocolata que farceix les nostres coques, ens hem decidit a comercialitzar-la en diferents formats”, comenta Elisabet Franquesa, responsable comercial i de màrqueting de l’empresa. La nova…

Has consumit els tres articles gratuïts.
Per continuar gaudint del contingut prèmium d'el9nou.cat t’has de fer subscriptor. Ara pots fer-ho per 1 € el primer mes.

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Cal recuperar l’ús de la mascareta en interiors?

En aquesta enquesta han votat 666 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.