L’art i la bona cuina van ser els protagonistes del Corecuinà, que servia també per celebrar el primer aniversari del Prat Xic de Malla.
Els que coneixen l’expert en màrqueting japonès, posteriorment convertit en artista, Wataru, el consideren un geni. Des de fa una dècada cada any visita Catalunya amb la intenció de difondre la relació entre l’art, el màrqueting i la cuina. Fruit de la seva inspiració va néixer el Corecuinà, un sopar que té com a lema ‘gaudir i tenir cura de la gastronomia com a font de la vida’.
Els preparatius de la jornada gastronòmica van començar dimarts a la tarda, a l’obrador de la Bomboneria Brunni. L’artista nipó va elaborar 17 obsequis comestibles que més tard s’entregarien al sopar al Prat Verd.
El Prat Verd de Malla s’ha convertit en la seu del Corecuinà, i els seus propietaris s’ha bolcat totalment en aquesta iniciativa. Per aquest motiu van convidar per a l’ocasió més de 170 comensals amants de la bona cuina, en un banquet d’alta gastronomia on van col·laborar una quinzena de productors locals. Després del sopar Wataru va cedir alguna de les seves obres als amics i col·laboradors del Corenuinà, una proposta en constant evolució. Pel japonès, aquest retrobament simbolitza l’inici d’un nou projecte
L’espectacle i el bon humor no van faltar al banquet, que va estar amentizat per la dansa dels Bastoners de Malla, el show cooking de Salvador Casaseca que va preparar un ‘steak tartar’ en directe o per l’actuació del músic Pep Sala, que va cloure l’acte, prop de les dues de la matinada.
{{ comment.text }}