Es presenta com a tercera edició, però en realitat serà la segona vegada que Santa Eulàlia convoca pròpiament la Fira del Fredeluc i la Botifarra, estrenada l’any 2019 i suspesa l’any passat per la pandèmia. És veritat, però, que la fira comptava amb un precedent, la Mostra Gastronòmica del Fredolic, celebrada puntualment l’any 2015. Fa dos anys, l’Ajuntament la va recuperar per donar-li nova empenta i nou format. I la proposta va tenir molt bona acollida.
La fira torna aquest diumenge amb un conjunt d’activitats que s’allargaran tot el matí. Arrencarà a les 8 amb una sortida boletaire, a càrrec de Marc Casabosch. A partir de 2/4 de 10 s’obriran les parades de productes de proximitat i artesania. Entre els productes no hi faltarà la Botifarra de Riuprimer, una etiqueta local estrenada fa dos anys per dos dels xarcuters del poble.
El mateix Marc Casabosch impartirà, a 2/4 de 12 del migdia, una xerrada sobre les espècies de bolets autòctones. I una hora més tard, hi haurà la presentació del llibre Riuprimer i el seu entorn. Entre 2/4 d’1 i les 3 del migdia arribarà el moment més esperat: quan es començaran a servir les tapes que elaboraran els mateixos restauradors, comerços i entitats del municipi.
{{ comment.text }}