A partir d’aquest hivern, qui reservi un sopar a l’Hotel Hermitage, un establiment de cinc estrelles que hi ha a peus de l’estació d’esquí de Soldeu, a Andorra, que sàpiga que ja no hi trobarà, a la carta, la mà del cuiner osonenc Nandu Jubany. Després de vuit temporades dirigint els fogons d’aquest gran complex de luxe, Jubany ha decidit fer un pas enrere. “Nosaltres tanquem una etapa, però segur que la família Hermitage seguirà amb la mateixa il·lusió i professionalitat”, ha anunciat Jubany, conscient que vuit anys després d’assumir el repte són molts d’altres els projectes “personals” que té engegats, “que ara mateix m’exigeixen el màxim de mi mateix”.
Jubany, que dirigia la cuina de l’Hermitage entre l’1 de desembre i el 15 d’abril, ha pogut cobrir reptes gastronòmics de calat, com servir els àpats de tres campionats del món d’esquí o tenir, de comensals, personalitats com Nicolas Sarkozy o Emmanuel Macron. “Ara li toca a un altre liderar aquest projecte”, insisteix Jubany, convençut que aquesta etapa andorrana “m’ha ajudat a créixer com a cuiner”.
{{ comment.text }}