Sant Pere va viure una altra lluïda Fira de Sant Sebastià aquest cap de setmana. Com a preàmbul, dissabte a l’envelat del Polvorí hi va haver el 2n Tastet de Fira, servit per diferents restauradors del municipi. La gran assistència de gent consolida l’activitat per a futures edicions. La vetllada va estar amenitzada pel grup local Cantamanyanes XL. I diumenge, tot i que el sol va trigar una mica a sortir, el públic no va tardar a omplir totes les activitats de la fira. La novetat d’enguany va ser la demostració de la matança del porc tal com es feia antigament i la construcció d’una carbonera amb llenya d’alzina, a càrrec de l’agrupació de Pessebre Vivent de Joanetes. L’esmorzar de pagès, el tast de sopa torrada amb pilotilles, el sorteig de 15 lots de pagès o la benedicció d’animals van ser algunes de les activitats ja consolidades. A la tarda, va tancar la fira un concert de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona a l’envelat.
Sant Pere fa lluir Sant Sebastià
La novetat d’enguany va ser la demostració de la matança del porc tal com es feia antigament i la construcció d’una carbonera amb llenya d’alzina
{{ comment.text }}