Al Patí Vic se li escapa la final de la Lliga Catalana Plata (2-3)

El conjunt vigatà supera a les semifinals el Taradell, en un duel que es decideix a les directes

09/10/2023
Sant Jordi Desvalls

El Vic va perdre la final de la Lliga Catalana Plata contra el Vilafranca en un duel molt igualat, i que va començar guanyant 2 a 0. Les múltiples baixes que arrossegava i la lesió a la final de Gil Canal, més el desgast físic de les semifinals de dissabte contra el Taradell, van acabar decantant la balança a favor dels vilafranquins.

Per segon any consecutiu, el Vic es va quedar a les portes de guanyar la competició. Un bon inici del conjunt vigatà li va permetre situar el 2 a 0 al marcador, en els primers minuts de duel. El Vic va dominar la primera part i va disposar de moltes ocasions, però la fusta i el porter vilafranquí van aturar que pogués ampliar el resultat.

En els instants finals del primer temps, el Vilafranca va situar el 2 a 1 en l’electrònic. A la represa, el Vic va perdre el control del partit i el Vilafranca ho va aprofitar per capgirar el resultat i situar el 2 a 3 definitiu. Amb desavantatge en el marcador, el Vic va aconseguir recuperar el nivell de la primera meitat i va tornar a buscar amb insistència el gol.

Tot i les ocasions, incloses dues faltes directes fallades, el Vic es va topar amb les intervencions del porter del Vilafranca, que va impedir que el Vic aconseguís el títol. A les semifinals, el Vic va superar en un duel molt igualat el Taradell.

La primera part de l’enfrontament va comptar amb molt de respecte entre els dos equips, i ocasions a les dues porteries, però es va marxar al descans amb empat a 0. A la represa, va ser el Taradell qui es va avançar amb una acció de contracop.

El Vic, que havia dominat tot el partit, va empatar el duel a manca de 37 segons per acabar. El pas a la final es va decidir amb el llançament de faltes directes, que es va emportar el Vic amb una diana de Carles Sánchez.

Anireu aquest any a les manifestacions per la Diada?

En aquesta enquesta han votat 72 persones.