Vic Riuprimer REFO i Torelló perden per la mínima i el Vic, per 0 a 3

20/11/2023
Vic

Jornada nefasta per als conjunts osonencs que militen a la Primera Divisió femenina. Ni Vic Riuprimer REFO, ni FUE Vic ni Torelló van puntuar.

Partit trepidant però amb gerro d’aigua freda per al Vic Riuprimer, que va caure dissabte al migdia per 3 a 4 en el descompte davant el Sant Gabriel. Les visitants es van avançar en els primers minuts des del punt de penal però ràpidament Clívia Carmona va posar l’empat.

A la mitja hora de joc i als pocs minuts de la represa el Sant Gabriel va marcar dos gols que deixaven el partit molt difícil per al conjunt osonenc (1-3). El Vic Riuprimer, però, va reaccionar i primer Sira Muntal en el 83 i tot seguit Blanca Saladrigues a punt de complir-se el minut 90 van empatar.

Semblava que l’empat a 3 seria el resultat defi-nitiu, però en el descompte el Sant Gabriel va fer el gol de la victòria.

Dissabte a la tarda també va perdre la Fundació UE Vic davant el Palautordera per 0 a 3, en un partit en què les locals es van avançar al quart d’hora. Les vigatanes van buscar l’empat però no van tenir punteria.

A la segona part van arribar els dos altres gols de les visitants.

Diumenge a la tarda va ser el torn del Torelló. El conjunt pescallunes, que passa per una mala dinàmica de resultats, va començar marcant amb un gol de Duna Blasco al minut 66 però el Fontsanta-Fatjó va empatar quatre minuts després. En el descompte va arribar el gol de la victòria local.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?