El CP Vic es manté invicte i el CP Voltregà encara no ha puntuat

Aquest dissabte també han començat l’OK Lliga femenina i la Primera Divisió amb bons resultats per als equips osonencs.

El CP Vic ha perdut dos punts a l’últim moment a Igualada, on ha empatat a 2 un partit en el que s’ha posat per davant al minut 6 amb un gol de Mia Ordeig. Ja a la segona part i en el mateix minut, Sergi Pla ha establert l’empat i Tirso Gómez ha tornat a avançar els visitants amb una falta directa. A 9 segons pel final Jordi Ménez ha establert l’empat definitiu que manté el Vic com a invicte després de dues jornades.

Per contra el CP Voltregà continua sense puntuar després de caure al complicat paquet d’Alcoi per 6 a 2. Gerard Teixidó ha estat l’autor dels dos gols blanc-i-blaus quan els del País Valencià ja dominaven per 4 a 0.

Aquest cap de setmana han començat l’OK Lliga femenina i la Primera Divisió. Els dos equips femenins han aconseguit victòries a domicili; el CP Manlleu per 1 a 2 a Palau de Plegamans i el CP Voltregà per 2 a 4 a Bigues i Riells.

En el seu retorn a la categoria de plata, el CP Taradell ha empatat a casa a 3 amb l’Alcobendas, un equip que acaba de baixar de l’OK Lliga igual que el CP Manlleu, que ha aconseguit imposar-se a casa per 3 a 2 al Sant Feliu de Codines.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 904 persones.