El Roncato Patí Vic goleja a Girona i s’assegura el tercer lloc

El Roncato Patí Vic va golejar aquest diumenge a la pista del GEiEG (2-6) i es manté a un punt del Barça i a dos del Liceo, que també van guanyar els seus partits. Són els tres equips que es decidiran el títol matemàticament després que el Reus hagi empatat i ja no els pugui atrapar.

25/04/2010

“Cada partit és una final” deia Quim´López, l’entrenador del Roncato Patí Vic, que va salvar la d’aquest diumenge amb nota. Ara en queden cinc per decidir el títol de Lliga entre els seus tres aspirants. En aquesta ocasió els vigatans van dominar de principi a fi amb un gol de Borja al primer minut. Titi Roca marcava el segon i l’exvigatà Quim Pujadas escurçava distàncies abans que Romà Bancells establís l’1 a 3 abans del descans.
El segon temps va continuar amb la mateixa tònica i el mateix parcial (1-3). Torra va marcar els tres gols d’aquest període, on un altre exvigatà, Eloi Gaspar, va marcar pels gironins.

GEiEG 2
Roger Fernández, Eloi Gaspar, Quim Pujadas, Marçal Casadevall i Carles Cruz –cinc inicial–, Marc Figa, Nino Garcia, Ivan Acuña i Ferran Garcia.
Roncato Patí Vic 6
Sergi Fernández, Borja López, Titi Roca, Romà Bancells i Marc Torra –cinc inicial–, Miquel Masoliver i Jordi Carbó.

ÀRBITRE: J. Vida i G. Dapena.
GOLS: 0-1, Borja López, min 1; 0-2, Titi Roca, min 12; 1-2, Quim Pujadas, min 21; 1-3, Romà Bancells, min 23; 1-4, Marc Torra, min 32; 2-4, Eloi Gaspar, min 36; 2-5, Marc Torra, min 47; 2-6, Marc Torra, min 48.

En aquesta enquesta han votat 500 persones.