El Vic Riuprimer suma la cinquena victòria consecutiva contra l’Olímpic Can Fatjó (3-0)

El Vic Riuprimer posa la directa i suma la cinquena victòria consecutiva que el fa pujar fins a la sisena posició a la classificació

El partit va començar amb molta força per part dels locals i als tres minuts de joc es van avançar al marcador. Ferran Sadurní va finalitzar un contraatac picant la pilota per sobre del porter. A partir d’aquí, domini absolut dels riuprimerencs, que van jugar ben posicionats i seriosos, tant en defensa com en atac.

Per la seva banda, l’Olímpic Can Fatjó no va aconseguir cap rematada clara en els 90 minuts de joc. Marc Rosell va disposar d’un parell d’ocasions sol davant del porter que va enviar a fora, però a la mitja hora de joc va aconseguir marcar amb un xut potent que va entrar per l’escaire.

La segona part va continuar amb el domini local davant uns visitants que es van dedicar més a protestar que a jugar. El partit va ser un atac i gol per part dels de Santa Eulàlia, però no hi havia manera de sentenciar el partit. Sergi Puig i Carles Roca van disposar de les més clares amb dos xuts des de fora de l’àrea. Al minut 88, Puigdollers veia com el porter, en l’últim sospir, evitava el seu gol aturant la pilota entre les cames i en la següent jugada, pilota llarga de Muntañà en la qual Guiu va marxar per velocitat de la defensa visitant i amb una vaselina va superar Palomas per marcar el 3 a 0.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 347 persones.