El Voltregà s’exhibeix contra el Monjos i recupera el liderat

El Voltregà ha recuperat el liderat de la Primera Divisió de la millor forma possible: guanyant amb solidesa i mostrant un dels millors jocs davant el CP Monjos.

17/05/2010

El conjunt d’Ivan Sanz va fer un partit complet, tant en atac com en defensa, i va aconseguir la victòria per 6 gols a 2.

El partit, però, va començar malament. S’havien jugat vuit minuts quan Varias des de la frontal superava amb un tret creuat Roger Torelló. La resposta va ser instantània i un minut més tard Anguita provocava un penal a l’àrea contrària i ell mateix s’encarregava de clavar la bola a l’escaire tornant l’empat a l’electrònic. Dos minuts més tard, el gran treball defensiu del Voltregà portava a un nou gol. Jaume Molas recuperava la bola a mitja pista i conduïa l’atac que culminava Gerard Teixidó amb un tret al pal llarg. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans.

A la represa el Monjos hauria pogut donar la volta al marcador, però Torelló els aturava un penal i una falta directa. Al minut 35, però, Varias aconseguia empatar culminant un contraatac i el partit tornava a començar.

La reacció va tornar a ser clau. Dos minuts més tard, Romeu rematava al segon pal una assistència de Grau i tornava a avançar el Voltregà, que demostrava molt caràcter i un fort ritme a la pista.

Molas al minut 40 definia punxant la bola i feia el 4 a 2 començant a deixar el partit sentenciat. Juli Anguita marcava el cinquè gol al minut 44 i Grau a set segons del final feia el definitiu 6 a 2 des del punt de penal.
El Voltregà s’imposava amb gran domini i contundència a la pista. Ara, a quatre jornades del final, torna a dominar la divisió i a perfilar-se, cada cop més, per l’ascens.

CP Voltregà: Torelló, Anguita, Molas, Urbano, G. Teixidó –cinc inicial–; Romeu i Grau.

CP Monjos: De Moya, Varias, Selles, Brichs, Martí –cinc inicial–; Sabaté, Lupión, Jurado, i Torreño.

Gols: 0-1, Varias, min 8; 1-1, Anguita (p.), min 9; 2-1, Teixidó, min 11; 2-2, Varias, min 35; 3-2, Romeu, min 37; 4-2, Molas, min 40; 5-2, Anguita, min 44; 6-2, Grau, min 49 53”.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 568 persones.