Laia Raventós, campiona d’Espanya amb la selecció catalana de bàsquet

La jugadora de l’EBFO (Escola de Bàsquet Femení d’Osona) ha participat en el campionat infantil disputat a Còrdoba. A la final, Catalunya es va imposar per vint punts de diferència (66 a 46) a la selecció de Castella i Lleó.

09/01/2011

(Informació rebuda de Toni Garrote)

La jugadora de l’EBFO (Escola de Bàsquet Femení d’Osona), Laia Raventós, va participar en el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de categoria infantil disputat a Còrdoba. Catalunya es va proclamar campiona en derrotar a la selecció de Castella i Lleó per 66 a 46.

La selecció Catalana va guanyar tots els partits disputats. A la fase prèvia, va derrotar Galícia per 65-31, València per 70-58 i Canàries per 53-39. En el partit de quarts de final, es va vèncer a Euskadi per 44-37.

A la semifinal Catalunya es va trobar l’equip més difícil del campionat, Madrid, i el partit va respondre a les expectatives doncs va ser molt igualat i competit. Tot i que Catalanya va anar al descans guanyant de 10, al fnal del tercer quart la diferència era només de 2 punts. Al final les catalanes es van endur la victòria, amb una important participació de la Laia Raventós, que va anotar 9 punts i va valorar 11 en 24 minuts de joc.

A la final, es van tornar a trobar la selecció de Castella i Lleó i el partit va ser més plàcid, doncs ben aviat les diferències van ser importants. La Laia Raventós va jugar 20 minuts, va anotar 7 punts, va agafar 7 rebots i va donar 3 assistències per una valoració total de 15, una aportació i unes estadístiques excel.lents.

Felicitem també al seu entrenador Xavier Barriobero, i a totes les seves companyes a l’EBFO, i als tres clubs que en formen part.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 404 persones.