Victòria del Manlleu per 2 a 0 davant el Masnou, amb dos gols en el primer quart d’hora de partit

Després d’aquesta victòria el Manlleu empata amb la Pobla de Mafumet, amb 32 punts, a la vuitena posició.

20/01/2014

Els dos gols van arribar en jugades a pilota parada. Al minut 6 Ramon Masó xutava una falta i la pilota entrava a la porteria del Masnou, després de diversos rebots entre els defensors. Set minuts més tard, Fran Erencia rematava una falta amb el cap al fons de la porteria. Amb el resultat a favor, el Manlleu va mantenir el control del partit.

Tot i la victòria, el matx es va complicar als últims minuts. Primer per l’expulsió de Putxi després de veure la segona targeta groga. Més tard l’àrbitre amonestava el porter Barragán per perdre temps en un llançament i acte seguitli treia la segona targeta groga pel mateix motiu. Tot plegat va generar un seguit de protestes i l’àrbitre va allargar el partit vuit minuts. El marcador ja no es va moure, però els osonencs perden dos efectius més per al proper partit.