Esports

El Voltregà no falla davant l’Alcoi (1-3), amb tots els gols a a la segona part

Els gols arriben en una segona part i en una final intens amb un penal aturat per Codony

12/02/2024
Alcoi

Novena victòria de la temporada per al Voltregà Movento Stern després que dissabte al vespre superés l’Alcoi en un partit travat que es va decidir a la segona part i amb uns darrers minuts d’infart.

Poques ocasions en una primera part en què les defenses van dominar els atacs. L’Alcoi s’hauria pogut avançar al marcador a cinc minuts per al descans, però els col·legiats van invalidar l’acció perquè el jugador local havia rematat la bola amb el patí de forma intencionada.

Amb empat a 0 es va arribar a la mitja part. A la represa, atacs constants a les dues porteries amb bones intervencions dels dos porters, sobretot Codony, que va evitar el gol de l’Alcoi en dues clares accions de contraatac.

Al minut 31 el Voltregà va obrir el marcador. Va ser en una jugada en què Àlex Rodríguez va recuperar una bola i va assistir Burgaya, que no va perdonar davant Grau. Quan encara no havia passat ni un minut del primer gol, Àlex Rodríguez va fer el segon amb un gran llançament exterior imparable.

Els dos gols van obligar el tècnic local a demanar un temps mort i la reacció de l’Alcoi va arribar quatre minuts més tard amb una gran jugada col·lectiva en la qual van intervenir els quatre jugadors de pista i que va definir a plaer Pérez davant Codony. El partit estava emocionant.

Mentre que el Voltregà buscava la sentència amb el tercer gol, l’Alcoi volia marcar el segon per empatar. A la recta final, i amb el partit trencat, les ocasions es van multiplicar a cada porteria. Grau va evitar el gol amb una gran aturada i Codony, a dos minuts per al final, feia el mateix aturant una pena màxima.

Amb cinc jugadors a pista, l’Alcoi encara va disposar d’una nova jugada d’atac per intentar la igualada, però el Voltregà no només va saber defensar el resultat sinó que a 18 segons per al final el va ampliar en una recuperació de Vargas al mig de la pista i que sense porter va marcar l’1 a 3. Una victòria que permet als blanc-i-blaus continuar escalant posicions.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 350 persones.