El 9 Magazín Recepta de la peperonata Es pot menjar calent, tebi o fred, com a acompanyament de carn, peix o amb pa torrat Peperonata | Eva Remolina 28/09/2025 Vic La peperonata és una recepta tradicional italiana que consisteix en una barreja de pebrots, ceba i tomàquets cuinats lentament a la paella. Se serveix calent o fred com a acompanyament de múltiples plats. Ingredients (per… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't gastronomiacuina Notícies relacionades ‘The last of us’ (T2): Odi desmesurat i fidelitat en l’ambientació del videojoc Isaac Muntadas ‘Honestia oratio est’ Toni Juclà La proteïna surt del gimnàs i ens pica a la porta El 9 Nou Crítica de cinema | ‘Esa cosa con alas’, de Dylan Southern Joan Millaret LA PREGUNTA Considera que PSOE i Junts recomposaran la relació per restituir la majoria de la investidura? Sí No En aquesta enquesta han votat 144 persones. Vota Les + vistes Granollers tallarà quatre dies l'avinguda Sant Esteve per acabar-la d'asfaltar [Actualització] Tres ferits greus en un incendi ja controlat en una nau amb productes químics al polígon la Borda de Caldes Un conductor s'entrega hores després d'un accident amb un quad a Moià que causa la mort del seu acompanyant Winterland espera 22.000 visitants a la Garriga Un ferit greu en una col·lisió de tres vehicles a la C-35 a la Roca, a l'altura de la Roca Village Detingut un jove de 22 anys que va atropellar una agent de Mossos a la comissaria de Sant Celoni i va fugir La pesta porcina africana porta restriccions a 17 municipis vallesans Un camió s'ha accidentat a la ronda Nord de Granollers, en terme de Canovelles L’Hospital de Granollers entrega els premis de recerca i innovació Cinc detinguts a la Roca en un dispositiu per evitar estafes i furts durant el Black Friday