EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Centelles s’adhereix a Municipis per la Independència amb un llarg aplaudiment del públic del ple

La moció va ser aprovada pels quatre grups municipals, PSC, CiU, APC-EPM i ERC-AM en un ple sense debat, ja que la moció havia estat consensuada anteriorment. Ha costat gairebé set mesos que la proposta originària del regidor d’ERC, Norbert Gómez, fos finalment una realitat.


El 9 Nou
16/07/2012

Les adhesions a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) continuen augmentant, i no importa el color polític de l’Ajuntament.

L’últim d’Osona a adherir-se ha estat Centelles, un municipi governat amb una clara majoria pel PSC. Aquest dimarts es va fer un ple extraordinari i es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals, PSC, CiU, APC-APM i ERC-AM.

L’alcalde, Miquel Arisa, va demanar: “Vots a favor”, i tots els regidors van aixecar la mà. I després va dir: “Queda aprovat per unanimitat”. Tot seguit, les prop de 40 persones que van assistir al ple ho van celebrar amb un llarg aplaudiment.

De tota manera, ha costat gairebé set mesos que la proposta originària del regidor d’ERC, Norbert Gómez, fos finalment una realitat.

La moció es va presentar al ple del mes de desembre passat. Llavors, també per unanimitat, només es va donar “suport” a l’Associació de Municipis per la Independència que el dia abans s’havia constituït a Vic, amb el compromís d’adherir-s’hi sempre que “els estatuts no vagin en contra dels principis d’autonomia i la legislació local”.

Per això l’Ajuntament va demanar que se’ls enviés els estatuts. Una vegada estudiats, pel que sembla, cap regidor de Centelles hi va trobar problemes.

Al ple de dimarts passat no hi va haver debat, ja que la moció estava consensuada. En el ple de desembre, en canvi, sí que hi va intervenir el regidor d’ERC, per agrair a la resta de regidors que s’haguessin sumat a la moció.

L’agraïment, però, li va costar acabar-lo, perquè va haver d’aturar-se diverses vegades per eixugar-se les llàgrimes d’emoció.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 879 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't