EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Confirmen Gil Salvans com a candidat a l’alcaldia d’Olost

Encapçalarà una llista vinculada als independents

La formació que governa actualment a Olost, el grup polític Per Olost i Santa Creu (OiSC), ha confirmat que Gil Salvans serà el cap de llista de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. Un cop confirmada la decisió que Josep Maria Freixanet posava punt final a la seva trajectòria, el grup va iniciar un procés per elaborar la nova candidatura.

“Continua força gent, i s’ha cregut oportú que ho encapçali”, explica Salvans, regidor al consistori des de l’any 2011. Tot i el pas endavant, Salvans remarca que no tindrà dedicació exclusiva a l’Ajuntament –és tècnic de l’Agència Local de l’Energia d’Osona– “i la idea és que diversos regidors també agafin més responsabilitat”. El nou candidat assegura que té “experiència i ganes” d’afrontar el nou repte, i que en un tema “important en el proper mandat” com és la sostenibilitat i l’eficiència energètica “hi podré aportar el meu granet de sorra”.

Més enllà de la confirmació de Salvans com a cap de llista, el grup polític també ha aprovat desvincular-se d’Esquerra –ho feien amb la marca Acord Municipal– i passar al paraigua del grup dels independents d’Osona.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't