EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Roger Torrent, al Matagalls en record de Marta Rovira

Desenes de persones també pugen el Puigmal per Carles Mundó

El president del Parlament, Roger Torrent, i diversos diputats, entre els quals Gerard Gómez del Moral, han pujat aquest matí al Matagalls en el marc del projecte “Cims per la llibertat”. Aquesta és la muntanya que va triar Marta Rovira, ara exiliada a Suïssa. L’ascensió l’han fet al costat de la família de la vigatana i d’un total de 500 inscrits que s’han trobat a les 8 al Brull, on està ubicada la zona d’aparcament i d’on han sortit els busos-llançadora.

Rovira els ha donat les gràcies amb una piulada a Twitter:

Desenes de persones també han pujat el Puigmal, el cim triat per Carles Mundó en aquest projecte que homenatja els presos polítics, exiliats i processats. L’exconseller ha acompanyat la delegació de Gurb.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha estat al Puigsacalm, el cim de Carles Puigdemont.

A banda d’aquestes muntanyes, n’hi ha més on també s’ha pujat: el Canigó, el Carlit, el Pedraforca, Sant Jeroni, Les Agudes, Montgrí, Comabona, La Mola, Roca Corbatera, el Montcaro, Montsent de Pallars, la Pica d’Estats, Tossal del Rei, Tossal de les Torretes, la Gallina Pelada, Puig de Sallafort i Sant Ramon.

La iniciativa dels Cims per la Llibertat va sorgir d’un grup d’amics de Gironella i Prats de Lluçanès i ha aconseguit més d’11.000 inscrits. Cada cim ha arribat a la capacitat màxima de persones.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 867 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't