EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Tona podria arribar a sis llistes

JuntsxCat, ERC, PSC, PP i Aixequem Tona ja ho han confirmat. ICV ho està meditant

Fins a sis candidatures podrien presentar-se a les eleccions municipals a Tona el proper mes de maig. Aquesta setmana, Josep Salom ha confirmat finalment que després de 12 anys a l’alcaldia optarà a un quart mandat. Ho farà amb les sigles de Junts per Tona, la marca amb què el PDeCAT es presenta a aquestes eleccions, i d’aquesta manera acaba amb els rumors que s’havien disparat les últimes setmanes, en què Salom ha volgut mantenir la incògnita sobre el seu futur.

Qui es va anticipar va ser ERC. L’assemblea local del passat 28 de febrer va escollir Judit Sardà, actual presidenta de la secció local, com a cap de llista. Aixequem Tona, agrupació d’electors que es presenta per primera vegada, ha convocat per diumenge, a les 6 de la tarda a La Canal, una assemblea oberta per presentar la llista i els eixos principals del programa. El nom que més sona per encapçalar-la és el del pedagog Amadeu Lleopart.

El PSC, que havia tingut representació a l’Ajuntament de Tona els mandats 1991-1995 i 2003-2007, tornarà a fer llista. Estarà encapçalada per Josep Manel Garcia. El 2007 i el 2011 va presentar candidatura, però no va obtenir cap regidor. Des de Som Tona-ICV no han confirmat si faran llista. “Hi estem treballant”, assegurava aquesta setmana l’actual regidora, Berta González.

Finalment, el PP, amb Francisco Rivas de candidat, tornarà a presentar-se. Fa quatre anys va aconseguir 149 vots que el van deixar sense escó al consistori.

LA PREGUNTA

Qui quedarà en primera posició a les eleccions al Parlament?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't