EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Vilamala treu importància a l’abstenció de Dòniga a l’elecció de l’executiva comarcal

El líder del PSC ha estat aquest dimecres a l’Angle Obert d’EL 9 TV


18/05/2017
Vic

El primer secretari del PSC a la comarca, Sergi Vilamala, treu importància al fet que el regidor de Vic Benjamí Dòniga s’abstingués en l’elecció de l’executiva comarcal i que no formi part de l’executiva local de Vic. Vilamala que va ser aquest dimecres a l’Angle Obert d’EL 9 TV també va parlar del que qualifica com a projecte estrella de la legislatura al seu municipi, les Masies de Voltregà: la portada d’aigües perquè garanteix que l’aigua arribi a les cases des d’una potabilitzadora.

El passat mes de febrer, Sergi Vilamala va ser reelegit com a primer secretari del PSC a Osona. Va ser en una assemblea de militants on només hi havia la seva candidatura i on pràcticament va ser escollit per unanimitat. Només el regidor de Vic, Benjamí Dòniga, es va abstenir. Dòniga tampoc forma part de la nova comissió executiva del PSC a la capital de la comarca. Una situació a la qual Vilamala treu importància.

Durant l’entrevista a l’Angle Obert, Sergi Vilamala també va parlar del municipi del qual és alcalde, les Masies de Voltregà, i va assegurar que el gran projecte d’aquest mandat és la portada d’aigües perquè garanteix que ara l’aigua arribi des d’una potabilitzadora, tot i que el municipi també continua utilitzant els seus pous.

Vilamala també va explicar que en aquests moments s’està desplegant la xarxa de fibra òptica a les Masies i a Sant Hipòlit i va dir que abans d’acabar l’any ja s’oferirà el servei als veïns i a les empreses d’aquests municipis.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 889 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't