Eva Remolina
Aquest peix blanc és una delícia per cuinar, és molt versàtil i sol estar present al llarg de tot l’any a les peixateries.
Ingredients
– 4 filets de mero
– Tomaquets madurs
– 1 ceba gran
– 2 grans d’all
– 1 llimona
– 4 cullerades d’oli d’oliva extra verge
– Sal i pebre al gust
– Herbes fresques com ara julivert o romani (opcional)
Preparació
– Preescalfa el forn a 180 graus. Mentre s’escalfa, pela i talla els tomàquets i la ceba en rodanxes petites. –
– En una safata apta per al forn, posa-hi una mica d’oli d’oliva i fes un llit amb les verdures tallades anteriorment. A sobre, ves repartint amb cura els filets de mero i esprem tot el suc de la llimona sobre els filets. Afegeix-hi també els grans d’all picats.
– Condimenta-ho amb sal i pebre al gust, i afegeix- hi algunes herbes fresques com ara julivert o romaní si ho desitges.
– Rega els filets de mero amb el restant oli d’oliva. Cou al forn durant uns 20-25 minuts, o fins que el peix estigui ben cuit i es desfaci amb una forquilla.
– Serveix-ho calent. Quedarà molt bé acompanyat d’una guarnició de verdures al vapor, arròs blanc, una amanida verda o patates al caliu.
{{ comment.text }}