EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Gastronomia | Mero al forn

Aquesta és una recepta que requereix molt poc esforç i el resultat és espectacular

El 9 Nou
28/02/2024

Eva Remolina

Aquest peix blanc és una delícia per cuinar, és molt versàtil i sol estar present al llarg de tot l’any a les peixateries.

Ingredients

– 4 filets de mero

– Tomaquets madurs

– 1 ceba gran

– 2 grans d’all

– 1 llimona

– 4 cullerades d’oli d’oliva extra verge

– Sal i pebre al gust

– Herbes fresques com ara julivert o romani (opcional)

Preparació

– Preescalfa el forn a 180 graus. Mentre s’escalfa, pela i talla els tomàquets i la ceba en rodanxes petites. –

– En una safata apta per al forn, posa-hi una mica d’oli d’oliva i fes un llit amb les verdures tallades anteriorment. A sobre, ves repartint amb cura els filets de mero i esprem tot el suc de la llimona sobre els filets. Afegeix-hi també els grans d’all picats.

– Condimenta-ho amb sal i pebre al gust, i afegeix- hi algunes herbes fresques com ara julivert o romaní si ho desitges.

– Rega els filets de mero amb el restant oli d’oliva. Cou al forn durant uns 20-25 minuts, o fins que el peix estigui ben cuit i es desfaci amb una forquilla.

– Serveix-ho calent. Quedarà molt bé acompanyat d’una guarnició de verdures al vapor, arròs blanc, una amanida verda o patates al caliu.

LA PREGUNTA

Creu que tirarà endavant la jornada laboral de 37,5 hores?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't