EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Sempre he combinat la cuina especialitzada amb el menú diari”

Entrevista a Antoni Sala, cuiner de la històrica Fonda Sala d’Olost, que ha mantingut l’estrella Michelin durant 30 anys. Aquesta setmana l’ha tornat a renovar

Dimarts passat es van donar a conèixer els nous establiments que entraven en la llista de reconeixements de les estrelles Michelin. La Fonda Sala d’Olost, que va aconseguir la primera el 1992, continua mantenint aquest…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

La cimera del clima que es fa a Bakú acabarà amb avanços per frenar el canvi climàtic?

En aquesta enquesta han votat 516 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't