Edició Osona i Ripollès
Tria la teva edició predeterminada
Edició Vallès Oriental

Un tast d’Osona al Fòrum

Osona Cuina i els productes de la cistella “Fet a Osona: aliments excel·lents”, presents al Gastronòmic Fòrum Barcelona

Més de 16.000 persones han passat per una nova edició del Gastronòmic Fòrum de Barcelona, que aquest dimecres va tancar les portes al recinte firal de Montjuïc. El certamen, d’abast mundial, també va tenir un petit espai per a la cuina i els productes d’Osona. Uri Sala, d’El Bart, i Èric Soldevila i Xavier López, del Devici, van ser els cuiners dels dos restaurants vigatans que dilluns van representar Osona Cuina al Fòrum, dins de “La Cuina de l’Espai Catalunya”. I com a exemple de…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Està a favor dels ventres de lloguer per ser mare com ha fet Ana Obregón?

En aquesta enquesta han votat 359 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't