Més de 50 botigues col·laboren en el Dinar d’Aprofitats de Granollers

Cinc restauradors participaran en l’elaboració del menú per a unes 300 persones

Més de 50 establiments comercials, dels quals una vintena de forns de pa i la resta fruiteries i supermercats, participaran en la Festa contra el Malbaratament Alimentari que organitza la Plataforma Aprofitem els Aliments aquest dissabte a la Porxada.

L’acte central serà el Dinar d’Aprofitats, en què participaran cinc restauradors de la ciutat a més d’Ada Parellada, que farà de cap de cuina. Són David Vázquez, del restaurant DO, de Granollers; Raquel Resina, d’El Parque, de Santa Agnès de Malanyanes; Rosa Parera, de Can Parera, de Parets; Julià Bellalta, de la Cruïlla, de Lliçà d’Amunt, i Judith Espinosa, de la gelateria les Olles, de Granollers.

Una seixantena de persones voluntàries ajudaran a cuinar els aliments i en la dinamització de les activitats, que començaran a les 11 del matí.

LA PREGUNTA

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 198 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't