Edició Osona i Ripollès
Tria la teva edició predeterminada
Edició Vallès Oriental

Àlex Montiel i Jordi Parramon, xefs ‘outsiders’

Un llibre descriu la trajectòria de l’antic propietari de L’Aram de Barcelona, on també hi apareix el cuiner manlleuenc. Tots dos es van voler apartar de l’anomenada alta cuina

Entre finals dels anys 80 i principis dels 90, Àlex Montiel, al capdavant del restaurant familiar L’Aram, situat al carrer Aragó de Barcelona, va marcar tendència dins de l’aleshores incipient món de la cuina creativa i d’avantguarda. Un món, el de l’anomenada alta cuina, del qual es va voler despenjar ben aviat, cansat de les formes i dels mètodes que l’envoltaven. Trenta anys després, el periodista i escriptor gastronòmic Marc Casanovas ha resseguit la trajectòria d’aquest cuiner que va trencar motlles, a través del llibre…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Està a favor dels ventres de lloguer per ser mare com ha fet Ana Obregón?

En aquesta enquesta han votat 243 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't