EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Protegiran les passeres de l’estació de Vic perquè no plogui a l’andana

El govern de Madrid hi destinarà un pressupost de 100.000 euros. La plataforma Renfe Espavila’ t també demana solucions per a la sala d’espera climatitzada.

El 9 Nou
05/12/2010

Les queixes dels usuaris per la climatització de l’estació de tren de Vic començaran a trobar solució, almenys parcialment. El govern central destinarà una partida de 100.000 euros per protegir les passeres que hi ha sobreles andanes i per col·locar noves portes a la sala d’espera, per evitar que hi entri el fred a l’hivern.

Les mesures s’emmarquen en un pla de modernització d’estacions, i es recullen en un document que l’adjunta del Defensor del Pueblo, Maria Luisa Cava de Llano, ha enviat a la Plataforma Renfe Espavila’t.

“Els passos per sobre la via són fets amb travessers de fusta, amb una separació, i no estan coberts; quan plou, l’aigua cau a baix a l’andana”, explica el portaveu de Renfe Espavila’t, Màrius Valls. La
sala d’espera climatitzada encara està més entre les incògnites, perquè “les portes s’obren i es tanquen constantment”, de manera que és difícil mantenir-hi la temperatura.

Per Valls, el futur de la línia, per tenir un bon servei, hauria de passar perquè “hi hagués menys trens circulant, però que funcionessin millor”.

LA PREGUNTA

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 586 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't